Dank u, Sinterklaasje

Inmiddels is de verjaardag van de goedheiligman een week geleden, dus ik denk dat we wel kunnen aannemen dat de beste man inmiddels zijn biezen heeft gepakt en is verkast richting zonniger oorden. Helaas was er geen plek voor drie in de zak dit jaar, dus besloten we toch maar in het herfstige Barendrecht te blijven.

Maar niet zonder de Sint zijn verjaardag te vieren. Dat deden we met lekker eten, familie, vrienden en een paar cadeautjes. Bodemloze zakken met een overdaad aan cadeaus vinden we niet nodig, schreef ik al eerder, maar gezellig samen zijn genieten we des te meer van. Nog een flauw gedichtje voor mijn pa met het jaarlijkse sokkengrapje, veel te veel kruidnoten en prachtig nieuw speelgoed voor Annabel, maakten het tot geslaagde feestjes.

Gelukkig was ik zelf lief genoeg geweest en zaten er voor mij ook pakjes in de zak. Lees je mee wat voor leuks ik kreeg?

Dopper
Toen ik net bij mijn huidige werkgever aan de slag ging, kregen we allemaal een Dopper. Destijds pakte ik hem aan, glimlachte lief en zag eigenlijk de meerwaarde er niet van. Bovendien kreeg ik hem met de hand niet goed genoeg schoon en ontbrak het ons toen nog aan een vaatwasser. Inmiddels hebben we die wel en doet de boodschap achter het product me ook veel meer. Zodoende wordt mijn Dopper veelvuldig gebruikt. Zelfs zo veel dat het tijd werd voor een nieuwe. En die kreeg ik. Lucky me!

Agenda
Agenda
Jarenlang gebruikte ik de agenda functie op mijn telefoon voor het opslaan van mijn afspraken. Tot mijn telefoon er in een korte tijd twee keer mee stopte en ik al mijn afspraken kwijt was. Super handig als je weet dat je op een bepaalde dag iets hebt staan, maar je hebt geen idee waar of met wie. Dat was het moment waarop ik overstapte naar een oldschool papieren agenda. Wie schrijft, die blijft. Nietwaar?

Ik gebruik een lekker handzaam formaatje met ringband en elastiek. Past in iedere tas en overleeft iedere digitale crash.

 

 

Concertkaartjes Jett Rebel
Mijn lief is in een hoop dingen goed, maar niet in het bewaren van verrassingen. Verjaardagscadeaus geeft hij het liefst op de dag dat hij ze koopt en kerstcadeaus hebben de kerst nog nooit gered. Hij is vaak gewoon zo enthousiast als hij iets heeft gekocht, dat hij het zonde van de tijd vindt om te wachten met geven. Als hij het eenmaal gegeven heeft, kunnen we er lekker samen van genieten. Zo ook deze impulsaankoop voor twee tickets voor een optreden van Jett Rebel. We hebben hem allebei al een paar keer live mogen aanschouwen, maar van dit muzikale genie met energie voor honderd, krijgen we nooit genoeg. Van mijn eigen Sint, voor in onze ‘kerstvakantie’. Zin in!

 

Bedtijd verhalen voor Rebelse meisjescover-Rebel-girls-HR-768x1024
Mijn Secret Sint was helaas de weg naar het Sinterklaasfeestje waar hij verwacht werd kwijt. Maar dit boek stond op mijn lijstje en ik was stiekem zo teleurgesteld dat hij niet in de zak zat, dat ik hem mezelf cadeau deed. Officieel is dit een voorleesboek voor jonge meiden, maar deze mama is het urenlang lezen zo verleerd, dat dit boek een uitstekende manier is om het weer een beetje op te pakken. ‘Bedtijd verhalen voor rebelse meisjes’ bevat 100 moderne sprookjes over bijzondere vrouwen. Geen hulpeloze prinsessen die door hun man gered moeten worden, maar zelfstandige vrouwen die iets voor de wereld hebben betekend. Mooi om zelf over te lezen en te leren en kort genoeg om er een paar per dag van te lezen. Daarna schuift hij door naar Annabel, voor als ze groot genoeg is om eruit voorgelezen te worden.
Is het indirect toch nog een cadeautje.

 

IMG_20191212_120710_resized_20191212_043136067Moeder-dochter armbandjes
Van DRKS ontving ik onlangs dit prachtige setje moeder-dochter armbanden. Vroeger droeg ik nog weleens dikke of brede armbanden, maar tegenwoordig ben ik meer van de klein maar fijn sieraden. Dit mooie zilveren armbandje heeft een klein hartje in het midden waar de initialen van Annabel op staan. Het is eigenlijk zonde dat haar prachtige naam niet wat vaker voluit wordt gesproken en dit armbandje is misschien een goede aanleiding om hem wat vaker te noemen. Het zijn er twee, eentje voor mijzelf en eentje voor miss mini. De finishing touch voor onze feestdagen outfit.

Wat een mooierds, he? Jij kunt ze winnen! Ga naar mijn Instagram pagina om mee te doen. Geen geduld? Met code MAMABEL20 ontvang je nu 20% korting op de hele collectie (m.u.v. de sale). Een mooi Sinterklaascadeau voor mij, wellicht een mooi kerstcadeau voor jou?

IMG_20191212_123201_resized_20191212_043135666

Heb jij nog Sinterklaas gevierd? En mooie cadeaus gekregen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s