Over

Mijn naam is Ilse. Mama van Annabel en Charlie, vriendin van Ronald en behuizer van een overactief stel hersenen. Schrijven zat er al vroeg in. In groep drie schreef ik mijn eerste ‘boek’ en in de jaren die volgden, werden heel wat notitieboekjes vol geschreven met blogs, korte verhalen en gedichtjes. Naarmate ik ouder – en zelfverzekerder – werd, begon ik mondjesmaat dingen te delen. Na jaren van krabbels op Hyves, notities op Facebook en een verdwaalde BlogSpot, werd het tijd voor een fatsoenlijke website.

Op Mamabel neem ik je graag mee in mijn leven als moeder. Hoe baan ik me een weg door volle luiers en korte nachten? Welke gouden tip kreeg ik in de rij bij de supermarkt? En hoe ga ik om met de kritiek die je als mama te verduren krijgt?

Tussen de schrijfsels door zul je af en toe eenvoudige, maar bijzonder lekkere recepten vinden. Niets zelf bedacht, maar wel zelf geproefd en zo lekker bevonden dat ik vind dat jij ze ook moet proeven. Een foodie ben ik niet en voor culinaire hoogstandjes ben je bij Mamabel ook niet aan het juiste adres. Maar tijd is een kostbaar goed gebleken en met die korte nachten, is de juiste brandstof van levensbelang.

Dus lees mee, herken, verbaas en reageer.

Want hoewel de tips je als moeder je om de oren vliegen, blijft het overleven in de jungle van hydrofiele luiers, sprongetjes en regeldagen.

En wat maakt die dagen draaglijker, dan de wetenschap dat je niet alleen bent?

Uiteraard gevuld met lekker, makkelijk en huisgemaakt eten.

Want eten is altijd een goed idee!