Leesvoer

Het internet staat vol met blogs, columns, opiniestukken en uittreksels van allerlei soorten mensen. Tussen dat enorme bos vol blogbomen, heb ik ook een stekkie geplant. Hoewel kijkcijfers niet de motivatie zijn, vind ik het fijn dat je hier bent om te lezen wat ik wil vertellen. Want alles wat je aandacht geeft groeit, toch? Dus bedankt dat je hier bent!

Een paar keer per week deel ik een stukje van mijn hersenspinsels met de wereld. Dat kan gaan over iets nieuws wat ik hebt ontdekt in de wonderlijke wereld die moederschap heet, of over maatschappelijke onderwerpen met een vleugje baby. Deze stukjes vind je onder het kopje ‘Blogs’.

Zo nu en dan deel ik mijn favoriete items of lijstjes met dingen die ik leuk vind, vond of ooit leuk verwacht te gaan vinden. Om het makkelijk te maken, staan die in een andere categorie. Heel verrassend ‘Als je het mij vraagt’ genoemd.

Omdat ik het stiekem wel fijn vind om alles wat ik ooit schreef (nu ja, op het internet gooide) bij elkaar te hebben, deel ik ook oude stukjes tekst. In de categorie ‘Uit de oude doos’ vind je blogs uit het pre-baby tijdperk. Sommige toegespitst op specifieke gebeurtenissen uit het verleden, sommige alsof ik ze vorige maand schreef.

Ook mag ik zo nu en dan een stukje voor andere websites schrijven of zijn er mensen die een stukje voor Mamabel schrijven. Deze vind je bij het kopje ‘Gastblogs’.

Als laatste doe ik soms een samenwerking met een product, bedrijf of dienst die ik leuk vind. Die vind je onder ‘samenwerkingen’.

Hopelijk heb je net zo veel plezier met het lezen als ik had met het schrijven ervan.

Reacties zijn altijd welkom.