Pasta met kip en broccoli

Dit recept is eigenlijk ontstaan doordat ik een aantal ingrediënten over had, geen zin had om extra boodschappen te doen en dus besloot om iets lekkers te maken met wat ik had. Uiteraard kun je de broccoli ook vervangen door bijvoorbeeld sugar snaps zodat je een lekkere bite krijgt.

Wat je nodig hebt:
Tagliatelle voor 4 pers (75gr pp)
200 gr kip
1 broccoli
Flesje kookroom
Cayenne kruiden
Kipkruiden
Peper

Snijd de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar. Snijd de kip in stukjes en strooi er flink wat kipkruiden over zodat alle stukjes goed gekruid zijn. Bak de kip goudbruin een hapjespan in wat olie of boter. Voeg vervolgens de gekookte broccoli, het flesje kookroom en wat peper toe. Doordat je al kipkruiden hebt gebruikt is het niet meer nodig om zout toe te voegen. Om het wat pittiger te maken kun je nog wat cayenne peper toevoegen. Roer als laatste de gekookte pasta er door en laat de smaken een paar minuten intrekken op een laag vuur.

Zo makkelijk kan het zijn. Eet smakelijk!

taglia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s