Achter de grote roze wolk

Mamabel voor Jacky Nobels

Als je zwanger bent van je eerste kindje, heb je geen idee wat je te wachten staat. Ja, natuurlijk weet je dat baby’s huilen. En dikke kans dat je ergens in die negen maanden een keer (of honderd) getagged bent in filmpjes van spuitluiers en kots kanonnen. Dat je een vermogen kwijt bent aan luiers, en dat je dik in mag leveren op je slaap, kan ook al niet echt een verrassing zijn. De beurzen, babyboxen en digitale nieuwsbrieven staan vol met informatie over de praktische zaken. Maar hoe het er écht aan toe gaat, weet je niet.

Lees verder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s